Berhijrah Lagi

Salam musim sejuk hehehehe
Winter la sangatttt
Hampir setahun lebih balik Malaysia
Dan kini hijrah lagi
Kali ni destinasi adalah Abu Dhabi
Masih timur tengah ya kengkawan

Penerbangan kami 06012014 jam 3 pagi, makanya 12 malam kami bertolak dari umah MIL naik teksi je
Sebelum berlepas sempat la snap
Najwaa yg baru ku ajar hisap puting
Ohohoho ni utk waktu kecemasan je
Almaklum 7 jam setengah dalam flight, standby la kalau dia melalak sumbat aje
BF masih diteruskan, tp biasa la blom sempat nak ejas nursing bra najwaa dah tarik baju, tarik tudung
Kiranya puting pelesu ni di saat2 kritikal aje kegunaannya

Seperti biasa papa akan request menu for kids
Saja la packing dia lain sket, ada gambo2
Nak tarik minat najlaa soh makan aje pun
Menu najlaa omelete, sausage, mix fruit, bun, stoberi yogurt
Hmmm tetap x mkn sangat 
Terpisat2 bangub tido terus dihidangkan kompom la x lalu
Aku makan ala kadar je, mintak nasi goreng sate tu main dish la, buah, yogurt, bun.
Makan sambil sebelah tgn pegang najwaa
Bun ku makan dengan lahap hahahaa lapo
Nasi tu jamah2 je susah arr mkn sblh tangan belah kiri lak tu nak pegang sudu

Alhamdulillah selamat sampai..mendarat kat Abu Dhabi Airport jam 7.10 pagi bersamaan 11.10 pagi waktu Malaysia
Ngantuk gilosss
Sampai umah lepak jap, mandi manda pastu makan
Opsss darling kuo g Sari Rasa kedai makan indon

Petang tu kami keluar jap ke carrefour cari brg dapo, darling kan dah nak ke site
Gambo 2 beradik ni pas blk mall
Dah penat dedua ni lena tido
Pas anak2 lelap baru le aku lelapkan mata
Kang pepagi buta nk kena bgn subuh n siapkan bekpes darling
Ok la banyak nak stori mori ni
Jenjalan Bandung pun x sempat nak update huhuhu
Daaaaa

15 Gtau jek:

shekechik said...

comelll2 bidadari sis..tp yg plg geramm nengok baby najwa tu..cutee sgt..mata bulattt =)

Lelord said...

Hehehehe tq2

Kak Aya said...

salam..bestnya dapat duduk di negara orang.

ayu Ismail said...

Comelnya..bulat mata baby....selamat bermaustautin..bestnya dpt merasai penglmn ini

Chekgu Azrine said...

bulatnya mata adik..hehehe

norhidana miswan said...

kenapa ke abu dhabi bkn ke doha kak? berapa lama lak duk sana? ambik ko soalan mcm polisi..
geram nengok pipi si adik tuh kak... gebus

Izan Ishak said...

salam kak...

alhamdulillah...dah selamat sampai pun ye. geram betul tgk najwaa...mata bulat sangat!

NEKCIK said...

masyaallah tomel tomelnya dua dua ni..yg kecik ni macam anak patung lah!!
selamat merantau semuga sntiasa dalama lindungan Illahi..amiin

Lelord said...

Wsalam alhamdulillah rezeki kat kat sini

Lelord said...

Hehehe semua tegur mata najwaa bolat

Lelord said...

Hehehe kan bulat beno

Lelord said...

Hhehee doha,qatar tpt dulu kami duduk, sejak disember 2012 asben dh hijrah ke abu dhabi, lepas dh bersalin ni akak pun follow la hehr

Lelord said...

Wsalam alhamdulillah..tengah nak tuning time

Lelord said...

Amin, terima kasih nekcik

nurul andeliana said...

salam akak,

abu dhabi best tak? sama tak mcm Qatar? nd baru apply keje kt adnoc.. kalau dapat, bestlah hehee

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in