Ngaku Datang Lagi

Hohohoiiii
Dah macam iklan tora datang lagi lak
Sumer sedia maklum time nak CNY ngaku melambak
Mahal ngan murah aje la kan
Hah nampak ni kat Aeon Big RM5.88/kg
Aeon Jusco tatau la bape lebih kurang Aeon Big la kot dah adik-beradik
Tesco ritu bff Mamamya kata sekilo tujuh hengget...erkk tercekik
Pejamkan mata je beli nak tunggu murah sok macam x sempat kang dh kes ngidam lak
Dapat le 15 biji je muahahahaha
Ini le hasilnya sebalang n setipuware bolat kecit tu
Jadik la dari tak dapat merasa

Hah korang2 sekalian ada dah yang "mengaku" ke? Hehehee

6 Gtau jek:

msredcheesecake said...

mengaku apa?

Nurzakiah Hanum said...

ngaku pe??

Lelord said...

Buah ngaku ataupun arrow head, sedap wat kerepek, sagat n goreng je, sesudu air garam, cara buat sama je mcm nk buat kerepek pisang

norhidana miswan said...

aah lah kan kak.... lum kesempatan nk cari kt giant ke mana2 lg ngaku nih... tak sabo nk mengkerepek ngaku nih

Emy Omar said...

Pernah try buat sendiri dulu skrg dah musim balik ye..harus pegi beli ni

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wah, dh musim dia kan
nk dekat CNY la ni..

selamat mengarku la yer..
kite x buat agi psl tadak permintaan
mkn sorang2 tak best.. huhuh

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in