Cuti Sekolah...Jenjalan La Apa Lagi

3 minggu dah cuti persekolahan
Kalian semua ke mana je cuti-cuti ni
Khamis lepas kami g JB, gerak dalam kul 11 terus zasss g umah aunty nenab hehehehe

Memandangkan aku mmg "terer" jalan jb kena la enab tunggu aku smpai umah dia baru leh g Puteri Harbour
Sebelum ni dah penah ke Sanrio Hello Kitty Town, kali ni kita ke The Little Big Club
Posing dulu si Eisya ngan kakak Najlaa
Seronok dorang menari cam Ballerina
Najlaa mmg bab2 berangan no. 1 muahahhaha
Kesian budak berdua ni mampu tengok je kakak-kakak bergumbira
Ni masa tengah tengok show Thomas & friends kot
Seronok la budak berdua ni, show Barney lagi... Janji korang happy anak2
Ada gak aku record masa show ni
Tapi kejap2 aje la dah sblh tangan pangku najwaa sblh tangan pegang enpon
Hahahahaha najlaa kata sakit perut kakak mama
Iyer la tu...najlaa yg jenis gemalai plua penakut berjaya gak main menda alah ni
Ok..,habis  dah citer kat The Little Big Club
Dan sekarang kita menuju ke Penang....ekekekee tipu berani sangat la aku nk drive dengan anak kecil jauh cenggitu
Ni jambatan Bandar Penawar kot otw nak ke Desaru sempat la aku snap
View dari dalam bilik kami dok kat Damai Desaru Beach Resort
Huuhuhu memain dalam bilik je dulu
Panas kat kuo kang hitam lak
Sila abaikan muka eksaited aku tu hahaahaha

Tak sabar dah budak berdua ni nak g main pasir
Eiiii seram tengok gelombang
Dorang main pasir pun ummi zah eskot
Dah aku dengan enab layan si kecik
Mak aku dok lepak aje la kan
BBQ time... Huhuhu aku bawak sndiri tempat bakar tu dengan segala arang
Kat Damai Desaru ni ada gak pondok utk bbq tapi bayarannya lg mahal dari harga bilik
Tempat bakar guna tong drum tu haa
Kalau kitorang ramak ok gak sewa tapak kan
Ikutkan plan asal 5 famili, tp atas sebab x dpt dielakkan 3 famili aje
Jadi bakar le ayam, ikan, udang & kambing
Sejuk berangin sedap le najwaa ngan qaleef tido

Pasni kena plan lagi g jenjalan sesama time cuti sekolah aje la kannnn
Tak sabarnya nak tunggu darling balik
Almaklum aku ngan anak2 bercuti tanpa papa
Bila papa balik Malaya kang boleh la kami anak beranak g jalan muahahahaha
Kaki aku makin bengkak ni x jalan 
Ok la daaaaaa


7 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

eyriqazz said...

fuhh, kalau bawa anak2 saya ni,sure diorang seronok...

adianiez AIDA said...

yes. aida next time ke jb nak ulang tayang gi little big club. ari tu dpt lepak jap jer. lama kat hello kitty :-)

Lelord said...

Mmg syok...budak2 lg la hepi

Lelord said...

Semestinya mereka seronok, mak budak ni pun rasa seronok & terhibur

Lelord said...

Hehehehe best kan

aji nugraha said...

keluarga yang sangat harmonis...Obat Asam Urat

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in