Hello Kitty Fairy Tales

Yuhuuuuuu
Hah nampak tu lengkap dah Hello Kitty Fairy Tales Mc'Donalds ni
Fuhhh kalau la aku ni owner mekdi kan best
Kompom la meletup kan peminat  kucin kiut-miut ni mesti la laju nak dapatkan koleksi
Najlaa kemain lagi senyum tak habis bila dapat g mekdi
Mekdi Batu Pahat ngan mekdi Melaka mama redah
Ekekekee semata2 anak nakkan minatang kiut ni
Ape saja la nakkkk asal ko gumbira
Habis mana lak aiii nak letak macam2 toys ni
Sakit mata mama ni hah
Kalau dah dikemas, bungkus bagai kang balik je umah Klebang habis digembur
Ni kitty yg ke-4 Little Red Riding Hood
Otw balik BP dari JB singgah le mekdi area Pt Raja
Ekekekkee antara komen rerakan masa kat ITM Segamat dulu
16 tahun lepas cenggini le perangai 
Ada je toys baru kat mekdi aku le antara yg bersungguh nak mendapatkan
Hahahahaha camne la najlaa x suka dgn mekdi kan kalau dah masa ngandungkan dia dulu pun seminggu ada la kot 5 hari tu yg aku jadi customer mekdi
Terutamanya masa bekpes nun kat Masjid Jamek, sblm masuk opis singgah dulu
Alololo comelnya...The Ugly Duckling & The Frog Prince bersama Princess Najlaa & Princess Najwaa
Hohoho pasni ape la gaknya toys mekdi
Baru Najlaa sorang sok kalau Najwaa dah ikut jejak kakak camne la gaknya ni
Hmmmmmm
Ok la daaaaaaaaa




10 Gtau jek:

ayu Ismail said...

Kalau anak minat tak sampai hati nak kecewakan...macam kita lah kalau dah ada collection tertentu gian nak membeli je hehe

Lelord said...

Hahaha tu la kak, gigih mamanya ni g beli kalau kat area ni dh habis g carikan area lain

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Cik Puan Rara said...

wow peminat tegar ni! hehehe

eyriqazz said...

wahh, memang hantu hello kitty...

Lelord said...

Comel geram je tgk

Lelord said...

Hehehehe peminat mekdi, hello kitty, princess bagai huhuhu latest adalah sofia the 1st

Lelord said...

Ekeekkeeke mmg hello kitty ni berhantu

msredcheesecake said...

kiut!! nak jugak...sy takde anak pompuan... beli tuk diri sendiri ok tak? hheee

Anonymous said...

salam...nk tanya dekat mana beli patung timmy time...baby sy 3bulan suka sgt..tgk timmy time...dah puas cari...yg ada online from u.k

kalu tak kisah boleh sms sy 016 3467673 - Nadia

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in