EOS Evolution of Smooth Lip Balm

Assalamualaikum, kembali bersiaran selepas lama menyepi

Korang suka pakai lip balm tak?
Ni nak tayang lip balm best EOS-Evolution Of Smooth nama diberi
Memang smooth aje bila dah oles ke bibir
Ada flavor lak tu rasa macam asik nak menjilat bibir
Strawberry Sorbet & Summer fruit kepunyaanku
Wow!!!
Dah macam buah rambutan lak kan
Macam telur pun ada
Sejujurnya memang best pakai lip balm ni
Lip balm ni xde la pun jadikan bibir kita tukar kaler merah ke pink ke
natural je yek
Oles aje ke bibir mungil
Rasa lembab pastu rasa nak menjilat bibir dan menggigit pun ada opsss!!!
Hahahhaha betul tau
Tak caya meh order
Yang berminat leh PM kat FB LelaLelord

RETIS pun pakai lips balm dari EOS ni tau !! 


Can a lip balm make you smile? We think so. That's why we created this one.
eos lip balm  is 95% organic, 100% natural, and paraben and petrolatum free. Packed with antioxidant-rich vitamin E, soothing shea butter and jojoba oil, eos keeps your lips moist, soft and sensationally smooth.
directions :
Twist off top. Pucker up. Smooth on. Smile


1 Gtau jek:

eB said...

oooo... jkira gloss tuh cuma moistkanla? ok... :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in