Cuba Sabun Minyak Zaiton Lak

Alhamdulillah dah 2 minggu kat Abu Dhabi ni
Takde la padang pasir berdengung sangat cam masa kat Qatar dulu
Masih cuba sesuaikan diri terutamanya si kecik
Fuhhh seperti biasa kulit akan kering
Adoii ni la yg aku x suka dok kat timur tengah ni
Stok vco x sempat beli lak tu

Nampak tu tak agak2 ada 2 jenis sabun
Skang cuba dengan sabun minyak jeton
Sabun garam buluh a.k.a sabun ketiak mmg ada standby
Nampak mcm serasi dengan olive oil soap ni

Sumer mmg sedia maklum kan khasiat minyak zaitun
Sejak turun-temurun penggunaan minyak zaitun dalam perubatan, pemakanan, dan juga kosmetik
Pengambilan minyak zaitun secara rutin dapat mengelakkan penyakit kardiovaskular, kanser, masalah penghadaman dan penuaan
Dari sudut kecantikan, kandungan vitamin dan flavonoid di dalam minyak zaitun berfungsi mencantikkan kulit dengan meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit

Hah banyak lagi khasiat minyak zaitun, korang nak tau rajinkan la google ek
Pasni nak cuba pakai kat muka lak arr sabun ni mana tau kot selembut kulit bayi
Kat Malaysia ada tak ek jual sabun minyak zaitun??
Ke aku yang tatau kewujudannya
Kalau sabun brand ZAITUN gunakan tanpa was-was tu aku tau le muahahaha

3 Gtau jek:

Izan Ishak said...

sabun minyak zaitun cam tak pernah jumpa je kak. cam zayyan ni, kalau gatal2 kan...lumur je dgn minyak zaitun brand bertolli tu. kita pun leh je guna. lumur kat muka...kasi awet muda..haha

Lelord said...

Hahahahaha tu le rasa mcm x penah jumpe, kat sini byk sabun jeton ni

Cik Jue said...

sabun zaiton????memangtak pernah jumpa rasanya...
minyak zaiton banyak..hahahaha

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in