Dapur Berasap

Salam siaran
Kembali berasap dapur rumah
Ngehhngehh nampak macam rajin kan
Fuhhhh setahun lebih tu gantung peyuk
Almaklum mengandung
Hahahahaa alasannnn sangat kan 

Memandangkan kami anak-beranak dah berkumpul makanya kena la masak-masak
Cuma acara memasak kali ni agak lama berbanding dulu
Hahahhahaa mana tak baru nak pegang sudip Najwaa dah bunyi, baru nak menumis dah "mekkkk" kang jap "mammma"
Haduiii nak tergelak dengar najwaa panggil mama dia mek, rasa cam mek kelate lak
Ni kalau nak buat kek mesti bantat pya
Asik tergendala
Jadi baik la wat sementara xyah mem baking huhuhu

Untuk warm up setelah sekian lama....
Tadaaaaaaa
⬇️⬇️⬇️⬇️
🐐Kambing bako
🍚Nasi lemak halba, sambal bilis dan telur mata vibrate 🍳
Roti jala dan kari ayam pekat
Sedap terangkat hahahhaa sendiri puji
Ikan kerisi masak taucu dan ikan kembung bakar ala sekinchan 
Pasni tatau nak masak ape
Hahahahahahaa 
Kena tunggu darling balik baru leh masak sedap-sedap
Dalam erti kata lain time papa blk dari site bleh la jagakan anak sementara mama check-in dapo
Ok tunggu lagi 4 hari nanti baru leh update makanan wakakakakkaaa
Daaaaaa

4 Gtau jek:

ibuayu said...

rajinnya sodap2 lak tu

NEKCIK said...

Syabas walau banyak interupsi masih gigih mnghasilkn hidangsn yg hebat
Cekap mek najwa ni

norhidana miswan said...

menu yg boleh membuatkan air liur melimpah2 kuar heheheh... nampak sedap n comfirm sedap

Cik Jue said...

masakan yang best2...
duduk jauh diperntau masak mcm duduk kat malaysia...huhuhuhu memang terangkatkan...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in