Hampir 7 Tahun Baru Bertukar

Salam siaran sahabat blogger 
Saja nak menayang jam tangan baru
Muahahahhaha
Tidak la mahal harganya tapi ahkak suka
Fossil Women's Stainless Steel Analog Brown Dial Watch 
Iyer hampir 7 tahun baru tukar
Jam fossil yang lama ni masa hantaran kahwin dulu
Kecik je jam petak ni kan
Memandangkan semakin lama semakin berkembang dengan jayanya
Aku beralih ke jam bentuk bulat dan beso sket
Masih lagi Fossil
Mulanya cam berkenan dengan brand Coach
Tapi setelah dibelek ditenung Fossil tetap menawan
Ada untung sket dalam biz online tu yang aku lekatkan kat jam
Muhahahhaha ada niat nak beli 916
Tapi biarlah darling yang belikan ekekkekekeke bertanduk-tanduk gelak
 

13 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

comel :)

*azni* said...

cantik kak..

Nad MamaZN said...

7thn lama gak tu

Lelord said...

@Nurzakiah Hanum hehhhee tq :)

Lelord said...

@*azni* thanks mcm2 yang cantik kelabu mata nak pilih

Lelord said...

@Nad MamaZN huhuhu lama kan..banyak kali tergerak nak tuko tp x jugak dibeli2

Ismaliana Sulaiman said...

aku masih setia dgn jam kawin 11 tahun dulu..heheheee

norhidana miswan said...

cantiknyer kak, terjatuh cinta menengoknyer.... lawa kaler dia...dana pun jenis tak minat pakai jam kecik2 tp tak suke pakai jam bolat hehehe... aritu ada gk kenan jam fossil tp nyer mahai beno hehehe

Marsha~ said...

aku dulu masa bujang2 dulu suka pakai jam kecik empat segi mcm ni... skrg ni dha tua, kena pakai yg bulat dan besar... baru nampak datin sikit... muehehehehe

Kniedaz said...

Dari dulu suka Fossil tapi bila Mr Hubby beli, mesti jenama lain..lepas ni kalau nak beli jam, kena request la..hehehe

Jue a.k.a Ibu 2F said...

comel..
Fossil memang sentiasa cun

Tihara said...

cantiklah jam ni :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cantik jam fossil tu..:)

eija pun setakat ni pakai jam hantaran kahwin je, pakai smpai rosak la gamaknya, now baru 5 thn pakai..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in