Cuti Sebulan

Salam siaran
Huhuhu jet lag ni..mcm ngade aje kan almaklum dah lama x travel
20hb baru ni puan blog g coti jumpa darling nun kat Abu Dhabi
Flight kami kul 8.30 malam
Seperti biasa macam masa nak balik Qatar dulu 
aku naik teksi je dari umah MIL ke airport...
brother teksi tu pun dh biasa
Layan kan aje la nak gambo kat bear beso katanya
"Koko" di tangan mmg bekal senang najlaa nak peluk dlm flight
Amik flight malam senang nak soh najlaa tido, 
hmmm aku lom tentu lagi la leh lelap kan
Ingat selesa nak tido duduk???
Lenguh pinggang ahkak ni haa
Snap dulu sebelum offline hehehe
Amik seat tepi dan yang penting hampir dengan toilet muahahhaha
Senang aku nak berlegar
Ok cuba gak melelapkan mata tp cam tido ayam aje
Nak menonton aku x berminat walaupun movie best2 gak
Najlaa sebelum lelap aku hidangkan mata dia dgn kartun sambil makan2 ape yg Etihad serve
Nasik kambing..huhuhu kabsa rice aje tu yg kami pilih
Menu lain lain chicken curry, dgn pasta
Tikktokk..tikktokk...tak sabar dah nak landing
Nak jumpa laki lagi hahaha
Yang penting nak tido dengan nyenyak atas tilam ekekeke

Alhamdulillah kami 2 beranak smpai Abu Dhabi Airport lebih kurang 11.40 malam 
bersamaan 3.40 pagi waktu Malaysia
Ehh lupa nak tayang..ni jek yg diangkut bawak 33kg je
Ikutkan hati macam-macam nak bawak
Tapi nak buat camne..bwk badan je dah x larat
Ni pun masa kat epot aku mintak tolong orang

Ok la babaiii nanti sambung ek
Daaaaaaaaa

- Posted using BlogPress from my iPhone

11 Gtau jek:

Nad MamaZN said...

Take care kak!
Fm seketul tau!
Hahaha! :)

NEKCIK said...

waa da balik kampong ke nii??? alhamdulilah..da pun sampai ye..ok take care

Nurzakiah Hanum said...

bestnya :)

Marsha~ said...

selmat bergembiraaaaaaaaaaaa

norhidana miswan said...

bestnyer cuti2 ke abu dhabi, lg best dpt jumpa cik abg...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Comey nye najlaa..x lama lg nak jd kakak.

Alhamdullillah dah selamat sampai berjumpa en. abg.., Take Care..

Salina@IbuAqil said...

Happy holiday sis..
Take care ye.. ;D

Lydia Miza said...

Wahhh lela bercuti! Bestnye

Chekgu Azrine said...

bestnya kan nk.jmpa suami..sure rindu tuh

ibuayu said...

Take care..sebulan duk sana ya...

Emy Omar said...

Take care di sana..enjoy yourself too ye hihihi

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in