Cecah Laut PD

Salam uollsss
Tak berapa nak rajin update blog
Kemalasan melanda namun kugagahkan jua jari menari mengikut rentak
Lenggok bahasa yg berterabur

Masa yang ada digunakan sebaik mungkin
Dari hari ke sehari menghitung hari
Destinasi berikutnya adalah Port Dickson
Takde plan yg rapi...main redah aje
Selepas sarapan amik MIL, FIL, SIL & BIL
Zasss terus ke Teluk Kemang
Belikan pelampung dan juga tools main pasir untuk najlaa
Korek mengorek...dah lama xde aktiviti ni
Kalau dulu ms kat Qatar korek pasir kat taman menan bawah umah
Mula-mula najlaa agak panik bila ombak menghempas muahahaa
Aktiviti meng-tanned kan kulit yg sedia mendung kahkahkah
Hadoiiiiyai
Kami tiga beranak enjoy mandi manda lama betul x mandi laut
Sempat gak berposing ala dugung
Sekarang aku dlm keadaan kulit yg sangat "cantik"
Perit muka aiii xpela seb baik ada kolagen rumpai laut tu
Hahahhahaa promot2 sapa nak beli PMC leh contact ahkak ok
Sila amalkan PMC secara konsisten bersama Vit C dan rasai kehebatannya

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 Gtau jek:

Nad @ MamaZN said...

Seronok najlaa main pasir mandi pantai ek :)
Kak lela, nk blk qatar semula ke?

Lelord said...

@Nad @ MamaZN xlah akak stay mesia lg..darling je yg balik

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in