♥ Enam Tahun Bersama

"Ya Allah Ya Tuhan Kami
Andai kau berkenan limpahkanlah kepada kami
Cinta yang Kau jadikan pengikat rindu,
Rasulullah dan Khadijah Al-Qubra yang Kau
Jadikan penghias keluarga Nabi-Mu yang suci.
Ya Tuhanku Yang Maha Pengasih
Andai semua itu tak layak bagi kami, maka
Cukuplah permohonan kami dengan redha-Mu,
Jadikanlah kami sebagai suami isteri yang saling
Mencinta di kala dekat dan jauh,
Saling menjaga kehormatan dikala jauh,
Saling menghibur dikala duka,
Saling mengingat di kala bahagia,
Saling mendoakan dalam kebaikan dan ketaqwaan,
Saling menyempurnakan dalam peribadatan.
Ya Tuhanku Yang Maha Penyayang
Sempurnakanlah kebahagiaan kami dengan menjadikan
Perkahwinan kami ini sebagai ibadah kepada-Mu
dan bukti pengikutan dan cinta kami kepada sunnah Rasul-Mu
Sesungguhnya Kaulah Yang Maha Pemurah
Lagi Maha Penyayang
Amin Ya Rabbal Alamin"

16 Disember 2006 - 16 Disember 2012
6 tahun bersama...
 Alhamdulillah banyak suka duka kami lalui bersama
Menjadikan kasih sayang yang dipupuk bersemi
Bersama cinta hati yang semakin membesar di depan mata
Gambar kami bertiga di KLIA semalam
Anto darling fly ke Abu Dhabi
Bermakna 16 Disember hanya aku dan cinta hati je
Hehehehe xpe la, darling ke sana pun untuk masa depan kami
Lepas g check-in,anto beg sumer kami anak beranak g minum2 dulu
Pastu darling anto le ke parking
Tetiba lak dia terus dok kat seat driver
Najlaa ape lg...eh nape papa duduk sini
Hmmmm rupanya darling nk drive sampai luo kat departure tu hah
Lambaian kami untuk papa
We'll miss you papa!! Bulan depan balik Mesia tau

9 Gtau jek:

norhidana miswan said...

eppy anniversary kak... semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

kenapa tak ikut sekali???

Lelord said...

@norhidana miswan tq dana...amin

Lelord said...

@Seri Kandi Tanah Jauhar follow thn depan kak...abu dhabi com lain..so kena tgu dpt visa spouse br ke sana

Jaa said...

happy anniversary akak...

Ismaliana Sulaiman said...

hepi anniversary sohabat... semoga kekal bahagia hingga ke syurga firdausi... ;)

Marsha~ said...

Najlaa tak nangis eh?? good girl... kau skrg mmg tak ikut sekali ke?

Lelord said...

@Ismaliana Sulaiman amin...tq bff

Lelord said...

@Marsha~ hehehe x nanges pun..insyaallah ikut tp aku plan nk skolah kan najlaa kat tadika mesia dulu then br ke sana

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in