Najlaa Pun Bersenamrobik

Yuhuuuu
Assalamualaikum semua
Dah petang baru nak geledah blog
Hari mendung dari pagi jadi puan blog pun kemalasan
Muahahahha alasan kannnn

Semalam saja la bawak najlaa g Tasek Y
Alahh kawasan rekreasi leh la main boyan, gelongsor ke
Eisya gebu pun ada meriah la sket
Dah puas main najlaa kata nak dance
Kat Tasek Y tu ada senamrobik
Hahahaha aku lepaskan aje la najlaa g "dance"
Kemain lagi..2 lagu tu dia layan
Eisya lak tamo so ayahnya bawak la g memain
Aku dgn enab mama si eisya dok perati kan orang
Muahahahaha gelak-gelak
Tercabar gak tgk najlaa leg senamrobik
Hheheher xpe lengkali aku join leh kasi shape sket body

Dah masa balik tu najlaa ckp mama sonok kakak dance
Nanti nak dance lagi
Maknanya kena la aku g beli sport shoes hehehehee


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 Gtau jek:

mamalieyna said...

hehe..pandai najla dance ^_^

norhidana miswan said...

amboi2 dia pun lyn senamrobik gk ek... heheheh najlaa2

Ummi Syafiq said...

Comel la najla...

aji nugraha said...

lah raga setiap hari tu memang di perlukan,,,Obat Gagal Ginjal

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in