Raikan Cinta...Eh Bukan Raikan Hari Jadi Je

Alhamdulillah 1 Oktober 2015, genap usia Najlaa 8 tahun


Ya Allah Ya Karim...
Kurniakanlah kepada anak-anak kami akhlak yang mulia dan ilmu yang bermanfaat. 

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim....
Jadikanlah anak-anak kami, anak yang soleh dan solehah, anak-anak yang berbakti pada orang tuanya, mencintai Rasul dan taat kepada-Mu.

Ya Allah Yang Maha Pencipta....
Kurniakanlah kepada anak-anak kami kesihatan , kecerdasan, dan pertumbuhan yang sempurna.

Ya Allah Yang Maha Pelindung.....
Lindungilah anak-anak kami dari segala macam penyakit dan musibah.

Ya Allah Ya Razaaq....
Bukakanlah pintu-pintu rezeki bagi anak-anak kami, baik rezeki yang sudah kami duga maupun rezeki yang tak kami duga.

Ya Allah Ya Qadir....
Panjangkan usia anak-anak kami dan jadikanlah anak-anak kami manusia yang penuh kegunaan bagi sebanyak-banyak umat dikemudian hari kelak....
Aaamiiin...


Memandangkan papa kat site sapa lak nak g tempah kek
Macam tahun lepas sambut kat sekolah
Kek kena tempah 2/3 hari almaklum beso kan untuk santapan dalam 30 orang
Makanya untuk tahun ni sambut anak-beranak je kat umah
Beli je yg ready-made kat bakery
Sebelum tu g makan-makan dulu kat KFC
Kat sini sos cili memang takde
Segala fast food serve dgn sos tomato
Hahahaha sebemban aku bwk sos cili life  KFC Malaysia
Ni je gambo berempat yg macam ok
Macam apa je susah betul nak snap
Haishhh la Najwaa heboh nak pegang api lilin
Happy Najlaa
Najwaa pun hepi...senyap dapat makan kek
Nak comot ke apa mama biarkan je
Janji senyap
Kek blackforest je
Seperti biasa kena la entrpremmmm

6 Gtau jek:

Malinda said...

aminn...happy besday Najlaa dah jadi anak dara tecik dah...comel je kek nye lagi2 gegula kaler tulis happy besday tu...sambut anak beranak pon bestkan yg penting togeder2

Ummu Athiyah Ismail said...

Happy birthday Najlaa..semoga membesar dengan sihat dan jadi anak solehah..Ameen..

3 Proses Detoks Yang Anda Patut Tahu

norhidana miswan said...

ingat kek akak bt sndiri baru nk puji hehehhe.... suke gambar ber4 tuh... hehhehe

Lelord said...

Malaysia jerebu kena tempias kat akak Lana, batuk ngokol sakit tekak bagai x dann la nk buat kek

Lelord said...

Alhamdulillah semua happy

Lelord said...

Aminnn, terima kasih

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in