Awak Kat Mana???

Heheheheee bertemu kembali
Kali ni kami ke Muzeum Kereta
Ohhh ternganga mulut tengok koleksi HH Sheikh Hamad Bin Hamdan Al Nahyan

Earth on Wheels!!!
Ni adalah caravan ye kengkawan
Sepuluh bilik di dalamnya...tapi xleh masuk pun dok berposing kat luar je
Seperti biasa selfie wefie dulu dengan Najlaa
Jakun tak?
Eh kompom jakun tengok truck gergasi ni
Tayar je kemain beso apatah lagi body
Seremmmm
Dodge Power Wagon ni yang besarnya 8 kali dari size Dodge biasa
Ada 4 bilik tido, dapo, balkoni tapi tak dapat masuk pun hehehe tengok dari luo je
Nampak ni tayar Dodge Power Wagon
Gedabak
Kereta pertama yang ada enjin
Replika Mercedes tahun 1885
Shoujaa 2000
Rasanya ni Electric Car
Banyak lagi kereta-kereta kat dalam ni
Heheheee snap mana yang berkenan je la
Rainbow car
Dan kerana itu gak beliau digelar Sheikh Rainbow
Semua kaler pelangi ada kat kereta Mercedes ni
7 biji tiap hari tukar kaler lain2
Bertuahnya la kan
Banyak betul koleksi Mercedes
Amboiii Najlaa kemain
Posing sana sini

Ni kat luar
Tayar dah macam keta bajak
Hahahahaa tau tak keta bajak apa
Alahhh backhoe

Hah yang ni bukan keta pameran
Ni keta kami
Lengkali kami citer lagi apa yg menarik kat siniAbu Dhabi dan kawasan sekitar yek
Daaaaaaaaa


6 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaa

ayu Ismail said...

dpt 1 wrn yg wrn pelangi tu pun bestnya...hehhe
kereta mainan jelah huhu

Lelord said...

Kagum tengok koleksi kereta beliau

Lelord said...

Hahahahhaaa

nieda said...

besarnya tayar, kagum tgk

Lelord said...

Kan mmg kagum hahahah

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in