Malaysian Traditional Frozen Food

Tadaaaa hihihi kemain tajuk entri omputeh
Baru-baru ni kan DS Najib ada lawatan rasmi selama 3 hari ke UAE
Dan yang paling best adalah 
promosi makanan tradisional Malaysia di Lulu Hypermarket
Ohhhh sangat la terujanya 
Majlis berlangsung di Mushriff Mall, Abu Dhabi
Eh aku tak pegi lagipun darling kije
Tu je aku nak gtau hahhahaa
Produk dari Felda Best iaitu Aloo Curry Puff, Sweet Potato Cake (cucur badak), 
Tapioca Cake ( Ubi Getuk), Sambal Fried Bun, 
Red Bean Fried Bun, Aloo Fried Bun, Doughnut, 
Yang aku borong buat stok kengkononnya 
pau kacang sebungkus, Pau sambal 2 bungkus, Donut 2 bungkus, 
cucur badak 3 bungkus & karipap sebungkus
Dalam banyak2 ni paling sedap karipap ngan cucuq badak
Ahhhh rugi beli karipap sebungkus je
Hahahaha 2-3 hari je stok pun licin
Kehkehkeh dah aku dgn darling bedal beria
Almaklum dah lama x makan kuih Malaysia
Nak buat aku x berapa le pandainya
Nampak tak donut yg paling senang korang2 sekalian buat pun 
aku siap beli 2 bungkus 
Nampak sangat aku x reti buat donut
Ehhh karipap pun aku failed tau utk buat kulitnya tu

Ok la maknanya darling offday nanti kena beli lg especially karipap la
Walaupun pedassss terbako tekak dengan lidah tp mmg mantap sedap kebabommm
Rasanya kena usulkan kat Felda la supaya kurangkan sket kepedasan tu
Kalau untuk tekak Malaysia mmg ok dah
Tapi tekak Arab ni mana makan pedas
Aku rasa kerjasama Felda & Lulu Group ni memang akan berjaya

Hah tak lama kat Malaysia pun ada Lulu kan!!!

6 Gtau jek:

Chekgu Azrine said...

wow bangga sekejap..hehehehe

Zasillah Ariffin said...

sedaaapppp lingggg?? hahahaha teringin ye..sib baik raya balik..kalau tak lagi teringin tu...pagi raya makan kuih raya..donut...hihihi

Lelord said...

Hihuhu kita pun bangga

Lelord said...

Dappppp makan tak igt donia beb. Adoiii nape la tangan aku ni ek x reti nk buat kuih

ummi aqilah (LM) said...

Aduhh .. Terliur dgr perkataan karipap sedap. Terbayang2 mkn time panas. Perghh

Lelord said...

Hahahaha mmg sedap linggg

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in