Wordless Wednesday




Hmmm ni je yg kenan dihati, xpe ada masa lagi....

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Bukit Pasir

13 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

x pe slow2

Lelord said...

Hehehee tu la baju baby banyak dah dibeli ni gerammmm je tgk

Nad MamaZN said...

Waaa bestnye!
Rindu bau baby :)

Lelord said...

Hahhahahaa jom arrr, bestkan excited ni almaklum dah 6 tahun xde bau baby

JaSSNaNi said...

huhu.. barang2 baby.. hari ni start warehouse sale pocoyo..

Cik Puan Rara said...

hehehe takpe.nk raya ni byk sale.leh membeli lg.

Lelord said...

Huhuuu kalau la dekat leh gak terjah

Lelord said...

Uwaaaa takut x larat soping almaklum papa jauh

Suhaila Zahari said...

Sy dh beli hampir semua brg baby..tp takde rezeki utk saya..baby terlebih dahulu dijemput Illahi masa week 33..

norhidana miswan said...

dh mule mngumpul yek kak, tak lama lg bertambah banyak la tu. al maklum lama tak supink baju bby kn

Lelord said...

Takziah,

Lelord said...

Aah start dah ni berpinar mata tgk mcm2 brg baby

Izan Ishak said...

thn lepas masa camni izan sibuk beli itu ini utk baby... thn ni giliran akak pulak. tak sahkah kalau tak soping barang baby banyak2 kali...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in