Plastik Prabayar vs Plastik Pos

Alhamdulillah rezeki masih ada
Senyum...
Hahahaa ape lak kaitannya dengan tajuk entri kan
Memandangkan balik cuti dan gedix santai niaga ni
Dah tentu la pos opis jadi tempat dating kan
Pastu lak kalau nak pos something aku lebih selesa gunakan plastik prabayar
Sebelum ni kena la boh kotak, x pun envelope
Tapi aku akan pastikan envelope kaler cekelat yg tebal
Tapi cam x praktikal 
So bertukar ke Plastik Prabayar
Kalau beli kena la borong banyak2
Kalau tak jangan mimpi la nak ada lagi
Plastik prabayar manjang sold out
Huhuhu mmg hot item plastik ni
Sama hot cam bedak arab ekekekee
Dah dekat 3 minggu aku mencari
Dari BP ke Melaka pastu balik BP semula nan adooo
Seb baik sebelum ni dah beli banyak
So mana2 customer yg parcel dorang x pakai plastik prabayar tu
Maknanya aku xde stok plastik

Dan gigih la aku google nak cari supplier plastik pos ala-ala poslaju
Huhuhu dapat..yessss
Korang leh cekidout kat SINI
Cuma dalam xde bubble
Tak kisah la kan....
Kalau cam bedak arab aku mmg akan balut dengan bubble wrap
Vitamin C pun botolnya aku wrap...
serammm kang pecah lak kalau x balut
Kalau produk lain cam Kolagen Rumpai Laut, VCO ke leh masuk je
Plastik ni kaler itam...hahha skali pandang cam plastik sampah lak kaler
Ada dah google yg plastik kaler grey tapi dorang x reply 
So memana yg reply awal la aku beli
Xpe yang penting masalah pengeposan aku selesai
Cuma...yg plastik ni kena la beratur nak bayar postage
Plastik prabayar tu xyah beratur pasal dah beli siap dgn rega postage
Just anto je kat kaunter
Hehehehee ni dia perbandingan size antara plastik pos beli, prabayar
& flyers aku mintak kat akak pos opis


9 Gtau jek:

Anum said...

bagus kan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Bagusnya...jimat masa

Saya Disini said...

:)

JaSSNaNi said...

ooo.. baru tau ni.. ada gak plastic prabayar tu ek..

IntaNBerliaN said...

oooo ada plastik prabayar upenya.. baru tau.. hihii

Azza Azman said...

plastik prabayar tu sis beli di mana ya?

Lelord said...

@Azza Azman beli kat pos opis

dropshipper said...

Memang membantu.Selalu pergi pos laju kena beratur.bila sampai turn dah habis lak plastik tuer.

Internetpayee said...

sy ada plastic prabayar boleh hubung i sy email internetpayee@gmail.com

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in