Mencanak Naik Dengan Bedak Arab

Salam Jumaat yang indah
Pepagi ni menggatal lak tangan skodeng Nuffnang
Hehehehee ada la kang bulan ni leh cashout lg
Cheque yg dapat bulan Oct pun aku x cash kan lg
Hehehehee next week la anto g maybank atau cimb

Okies ni citer lain lak
Tapi masih Nuffnang yg ku sayang
Saja g tengok keyword
Tu dia bedak mak arab mencanak naik
Alhamdulillah rezeki
Bukan setakat graf naik, viewer ke blog MamaNajlaa Punya pun naik
Dan yang paling best adalahhhhhh
Ramai yang membeli Bedak Arab a.k.a Kokuryu Super Summer Cake


Stok Bedak Arab baru sampai pada yg berminat boleh PM ke
ataupun


9 Gtau jek:

Anum said...

wow

Lelord said...

@Anum hehhehee wow

Mama Hanim said...

as salam.. ucapan slmt pagi dri kedah.. sori lama x dtg sini..huhu..

wah power itu bedak arab ye.. bagus2..

Lelord said...

@Mama Hanim ekekeke terhangat di pasaran ni

Aisy Nasiha said...

makin berjaya ni... tahniah..

Lelord said...

@Aisy Nasihaalhamdulillah :)

Citarasa Rinduan said...

tahniah......

suka bila kwn bjaya dlm pniagaan

cheeze maz said...

salam ziarah.

tahniah. Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.

mana tau blh jd dealer. hg lg murah

norhidana said...

bestnyer.... nk try tp tkt lak tak ok kt muke... skrg nih mmg sgt mls nk bermake up ke opis, muke selalu berpeluh2... pakai makeup pg tgri dh ilang

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in