Asma Lagi

Hmmm bukan rojak asma yek
Semalam start batuk..almaklum kat Batu Pahat dah beberapa hari hujan je
Weekend kan balik la Melaka
Sampai umah petang tu muntah
Lepas makan ubat tido la dia
Tapi apakan daya batuk non-stop
Dan muntah lagi dalam kul 11 lebih
Laju-laju tukar baju start keta zasss cari klinik 24jam
Gigih drive tengah malam..huhuhu x penah umo aku bawak keta malam buta
Cian anak mama...menunggu, ramai lak pesakit malam-malam ni
Lepas doktor check kena neb
Belah kiri banyak kahak
Tekak dah merah
Opss!!! terkezut ahkak masa masuk bilik doc kemain mude lagi
Hahahahhhaa rambut cam Hafiz AF, muka pun cam lebih kurang je
Tapi doc ni lagi hot uols
Kalau la leh amik gambo kannnnn
Hahahaa tp kang cam melanggar etika kedoktoran lak
Pastu takut lak doc tu perasan lebih kalau snap gambo muahahhahahaaa
Tahun lepas kena neb kat SINI winter kat Qatar
Tahun ni kena lagi....hujan kat Malaysia hehhehee
 
Pukul 2 pagi baru balik
Sampai umah ZZZzzzzzzzz

5 Gtau jek:

Norzie hany said...

Siannya...moga cepat sembuh ye.

Jaa said...

erm, anak saya blm diklasifikasikan sebagai asma lagi tp potensi tu macam ada sb dia kl batuk, confirm semput sampai kena nebu, paling koman 2 kali

Nad @ MamaZN said...

Get well soon najla!

mamalieyna said...

hope cepat sembuhnya..siannye dia..huu~

KuNanGKuNanG said...

moga cpt sembuh...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in