Saya nak menang gold coin 0.5g dari blog puanbee.com

Haaaa nampak kan tajuk entri di atas
Uiiii best ni kalau menang
http://puanbee.com/giveaway-menang-gold-coin-0-5g-dari-blog-puanbee-com/
Terima kasih la puanbee.com anjurkan giveaway cenggini
Biasa dah nampak kat FB lalu lintas pasal gold coin, 
gold bar, 916 ehh memacam la kan
Nak beli memang la ada niat
Dah nama perempuan, kalau bab emas mesti senyum sampai ke telinga

Nak cerita bab emas ni kan haaaa ni mmg best dan teruja
Bersinar-sinar mata
Nak kata banyak emas tidak la jugak
Ada la sket tak sampai tahap mami jarum lagi ni
Tetiba mengelodak pulak jiwa dan raga nak menambah
Macam mana la tak excited 
kalau dah setiap hari terpandang, jeling-jeling fb mak kutu
Makanya terjebak dengan Group Kutu Emas 916
Humangaiiii join 2 batch tu take menahan haha
tapi blom sampai turn la hahahaha
Takpe setia menanti emas katanya
Seronok lak tengok anak-anak kutu dapat habuan pilihan hati
Bila nampak mak kutu upload emas kat FB laju je LIKE
Rasa macam semua nak order...phewww kalau la kije cetak duit 

Makanya kita cuba la Giveaway di blog puanbee.com
Moga ada rezeki....yahoooooo



2 Gtau jek:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ican Mori said...

Tahniah semoga bisa menang ya good luck !Tempat wisata di Pontianak

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in