Riang Ria Gembira Bersama Di Global Village

Bila dah nak masuk musim sejuk ni
Terbina la segala bangunan di Global Village, Dubai
Memacam ada kat sini dari makanan, pakaian, tempat hiburan ala fun fair 
Ramai ooo datang lagi malam lagi la ramai
Najlaa dan Najwaa kat pintu masuk sementara tunggu papa g beli tiket
Sorang AED15, onteng kinteng Najwaa je free
Masuk-masuk je nampak bas beso
Chakkkk
Amboiii kakak...ni kalau pakai dress kompom feeling princess
Tomyam sedappp
Tiap kali pegi Global Village mmg nak pekena tomyam thai ni
Pak arab mak arab pun suka tau
Anak-anak layan eskem turki
Video kena main dgn tukang eskem ada kat fb heheheh
Lepak santai sambil minum Karak Tea
Nampak tu KLCC ada kat Dubai
Ohhh rindu Malaysia
Eiffel Tower pun adooo
Seronok Najlaa nampak perkataan Malaysia
Masuk gak la nak tengok apa yang dijual
Mm sama je mcm dulu kit kilat keta, biskut oat apa tah jenamanya tu x perasan
Seb baik ada satu kiosk jual barangan kraftangan Malaysia cam wau bulan, batik, congkak
Baru la Truly Malaysia kan

Lainkali dah betul sejuk nak pegi lagi heheeheh

3 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Salina@IbuAqil said...

Syok nye kak..
Ntah bila merasa jejak sana kak..
Hihihi kite rindu akak lah..muahciked! Hihi

Nabila Syifa said...

ada pantai gak ye? kita ingatkan padang pasir je..ahah..teruk tul la ilmu geografi i

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in