Jom Meroti

Salam siaran dari Abu Dhabi
Assalamualaikum
Timbul tenggelam aje kan
Bila sekolah nak mula ni asik la memikirkan bekal untuk Najlaa
Kat facebook dengan instagram 
asik la roti-roti sedap cantik menawan lalulalang
Kalau la dekat order je

Bermula la operasi meroti
Tak banyak pun buat 250g je dptla 9 ketul roti
Cukup la kan bukan ramai ahli pun

Ni yang memula buat
Roti sardin, roti sosej, roti coklat dgn roti keju
Ni batch kedua esok harinya la
Ooo ni bukan uli tangan tau
Mana kuat nk hempuk2 doh tu
Semuanya humban dalam Bread maker
Senang kan boleh jadi bekal najlaa g sekolah
Haaaaa nampak ni
Masih dalam proses belajar
Kena rajin meroti lagi ni
Setakat ni boleh la kan buat makan anak beranak
Nk order???
Eh takyah la korang order dengan bakery sudaaaa

7 Gtau jek:

Malinda said...

akak tak penah buat roti...pernah gak terniat nak beli breadmaker tapi takut kang jadi gajah putih je pulak...nanti cik boss buat2 jeling akak yg seriau...sedpnye tengok roti2 tu nampak gebu gebas..

Lelord said...

Hahaahaa sy beli lama dh BM ni cumaaaaa ahahahahaa mmg kd hiasan, najlaa dh skolah ni boleh la bm beraksi

ayu Ismail said...

akak pun ada BM brand Noxxa bayar bulan2 ...lama sangat dah tak guna entah elok entah tidak..masa nal beli beria2 azam nak meroti...

Lelord said...

Hahahaha kann tu la kita pun tgk org ada nk gak tp nk check-in dapo tu yg malas

norhidana miswan said...

rajin nya kak... mcm2 lak tuh....

Ummu Athiyah Ismail said...

wah..pandai nye buat roti..buat sindri lagi bagus dari beli :)


Rahsia Masak Daging Cepat Empuk

ummi aqilah (LM) said...

Laparnya bila tgk roti awak time2 gini

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in