Selamat Tinggal Malaysia

 Assalamualaikum
Kembali bersiaran
Hehehee berhabuk bersawang blog suam-suam ni

Last update blog aritu awal julai
Balik kampung di pertengahan ramadan
Mcm x puas rasanya hampir 2 bulan di tanahair
Sesambil beratur nk check-in wefie la kami
16/8/2015 berangkat lah kami 4 beranak ke Abu Dhabi
Ni je barang kami
Nampak tu kotak gabus tu
Salah satu darinya kami bawak popia otak-otak frozen
Untuk kudapan kami di kala xde idea nak baham apa nanti huhu
Selain dari tu biasa la stok setahun
Ikan bilis je 5kg kalau habis pepandai la nanti
Ikan masin, ikan masin jeruk, belacan, cili kering, telur masin, segala mak nenek rempah
Apa lagi ek??
Acuan kuih la, bento tools untuk najlaa, ehh memacam la aku hangkut ahahahaa
Haaa nampak ni
Geleng kepala aje agaknya laki ku
Dalam keterpaksaan si onteng-kinteng
Kemain lasak berlari sana sini
Nampak kapal terbang baru la slow sket melasak
Kemain syok Najlaa tido
Aku? Hmmm xleh tido
Lagipun pangku Najwaa
Lengguh tangan dgn peha
Takpe la tahun depan onteng dah ada seat
Hohohoho dalam toilet pun sempat lagi
Setelah hampir 7 jam lebih di awangan sampai la kami 
Penat bontot hahahaa
Tunggu bagasi pun leh tahan lama
Sampai rumah bersihkan badan buat air panas dan
Zzzzzzzzz

5 Gtau jek:

Innanie Ariffin said...

Alhamdulillah selamat sampai akak. Alaa comelnyaaa budak kecik tu. Semoga akak dan keluarga diberkati Allah! :)

Mesti nanti rindu Malaysia, rindu kampung kan!

norhidana miswan said...

alhamdulillah selamat sampai.... amboih dia punya borong banyak nyer....
yelah kan kak... bkn selalu dpt balik kan, itu yg borong selagi boleh... makanan mcm ikan bilis ikan kering tu blh yek bwk msk sana... ada tempat kn tak blh

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah ptg
hari ini bz sangat x sempat nak BW

NEKCIK said...

alhamdulilah selamat samapi sudah..eleh eleh..tomelnya si onteng kinteng tu..sekali lagi balik takmo ada piring kat mulot tu taw!!

AishaAminudin said...

salam lela..

lama x singgah sini..comel2 anak awk

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in