Balik Kampung....Oohhhh Balik Kampung

Ohh hampir setahun tak balik
Kemain excited
Camne la agaknya orang lain yg bertahun-tahun x balik tu
Ayuhhhh!!!
Hello Malaysia
29.6.2015 @ 2.30 pagi
Bergambo le anak-beranak dulu
Salam-salam cium-cium
Almaklum hakak balik dengan anak-anak je
Papa raya kat Abu Dhabi
Sesambil menunggu kat gate 55 Najwaa isi tangki dulu
Lepas tu baru start melasak
Sebelum take off gambo lagi hahahaha
Kalau diikutkan kat sblh seat aku tu ada passenger
Belum pun sempat aku menyuarakan hasrat dihati
Pramugari dah memahami
Bila orang yg sepatutnya sampai pramugari pun soh dia tunggu kejap kang dia dpt seat lain
Ohhhh alangkah gumbiranya
Belum lagi terbang najwaa dah lelap
Bila dah take off tu baringkan aje kat seat sebelah
Lima jam onteng-kinteng tido
Mood pun baik
Mama bukak kan le citer kartun
Tayah pakai headphone hehehe
Nampak tu khusyuk
Sejam sebelum sampai KLIA si Najwaa sambung balik tido
Di awan biru
Macam-macam perasaan ada
Tawakal
Kakak dah tak sabar
Asik tanya dah sampai ke mama
Dan akhirnya
Alhamdulillah sampai la kami anak beranak
Sempat lagi pose
Ok masa ni sangat mencabar
Lama gak menunggu luggage
Najwaa pantang terlepas berlarian dan berkejaran la kami
Mengah tau tak dik!!!
Najlaa aku soh je tunggu kat troli
Lagipun dekat dengan student Rusia yg balik cuti raya hehehe
Lepas dah dapat luggage bergegas la amik teksi menuju Durian Tunggal
Ok kang sambung lagi
Daaaaaa


8 Gtau jek:

Marsha~ said...

oh... balik bertiga je eh... patutle berkampung kat kampung.... datangle raya umah, tak pernah jumpa ontang kinting.. heheh

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Innanie Ariffin said...

Alaaaa comelnyaaaa baby onteng kinteng tu!!! selamat hari raya kak! ehh terawal pulak wish :)

Lelord said...

Heheheh beres sekangkang kera je lorong pandan tu

Lelord said...

Kannn syok setahun sekali tu

Lelord said...

Selamat hari raya... Ahahahaha xpe wish awal kasi feel lebih

Nieda ramly said...

adik dah stat gosok mata....senang hati mama.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in