Bento Lunch Bag

Hollaaaaa
Takde idea nk up entri
Kebil-kebil nampak beg bento
Ok la boleh aje kan
Ni lunch bag ladybird...ladybug pun bulih
Murah je beli dalam carrefour 5 dirham x silap
Nampak tu bila nak snap dengan lunch bag kejung tangan haaa
Yang ni lak hello kitty
Si kucin ni comel je
Bekas pun memang terletak
Makanya takde la tipuware tonggang terbalik kan
Harga boleh tahan
54 dirham ke 64 dirham cenggitu la
Hmmm hilang ingatan sat

Beg bekal ni mmg siap container n botol
AED64
Ni satu-satunya beg bekal sandang
Ni le beg bekal pertama yg dibeli
Harga x sampai 40 dirham
Sekian







11 Gtau jek:

norhidana miswan said...

alahai comei2nye beg bento najlaa.... simple betul baju tadika kt sana kak... tak tshrit ngn seluar gitu

Lelord said...

Huhuhu bukan tadika. Najlaa grade 1 kiranya kalau kat mesia darjah 1.

Zunainah Selamat said...

salam terjah...
cecomel bekas bekal tu.. ^_^
sayang takde anak pompuan..

Lelord said...

Salam kembali
Hehehehehe tu la kadang utk boy ni terhad sket dari segi kaler

NEKCIK said...

Najla bagiler nekcik satu bento..nekcik nak isi Nestom buat bekal

ummi aqilah (LM) said...

Comel2 beg bento dia. Saya lum beli lg utk qila, sian la pulak. X sempat2 nk beli ummi dh bersalin

nieda said...

comel2 beg bento..

Ania said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Malinda said...

sweet je anak pompuan bawak beg bento homel2 camtu...

LYAfrina said...

comel beg2 bento najlaa..
esp y hello kitty tu.. kiutt sgt..
nk kirim.... hehe

aji nugraha said...


aku sangat suka sekali dengan info ini terimakasih... tau ga kawan Khasiat Jelly Gamat Gold G untuk Obat Rematik, Obat Asam Urat,Obat Gagal Ginjal Solusi pengobatan herbal terbaik.

Info Cara Mendapatkan obat jelly Gamat Gold G silahkan klik ->> Cara Pemesanan Jelly Gamat Gold G

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in