Weekly Activity

Salam siaran
Hmmm bila Najlaa dah sekolah ni rasa macam banyak nak share 
Tapiiiiii
Hahahahahaa malas kemain nak update
Kugigih dan gagahkan jua jari jemari salleh ni menekan iphone

Najlaa kat sekolah setiap hari rabu akan ada aktiviti
Awal-awal dulu buat pencil holder
Muahahahaa seb baik kat daiso ada jual wiggy eyes
Tadaaaa ni la hasilnya
Kemain bangga najlaa
Yang ni lak buat poster
Najlaa kata kena buat by group pastu tampal kat sekolah
Ni aktiviti sebelum raya haji
Kena bawak telekung
Bila balik sekolah tanya najlaa apa buat dengan telekung tu
"Kakak kena pusing kat black box"
Huhuhu sekolah buat aktiviti menunaikan haji rupanya
Insyallah satu hari nanti kita pegi ye kakak
Yang terbaru ni movie day
Kena bawak sepaket popcorn
Beli je senang x berapa nak rajin membuatnya
Bila ditanya tengok movie cerita apa?
Tak ingat tajuk tapi citer singa katanya
"Kakak share popcorn dengan kawan-kawan, sedap kata kawan!"

6 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

moning

safurara said...

alahaiii,kena comels sgt! cantiknya bekas popcorn tu! teruja lak saya.

#JalanJalanKlikIklan

Lelord said...

Morning glory :)

Lelord said...

Hehehehe tq singgah

norhidana miswan said...

mcm2 aktiviti... tang bwk popcorn tuh best heheheh... mmg tiap minggu ada tgk wayang ek kak

Lelord said...

Taklah tiap hari rabu dorang mmg ada aktiviti,

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in