Marhaban Di Kawasan Kejiranan

Kihkihkih tajuk skema habis
Setiap tahun kat kawasan aku ni memang akan ada marhaban geng perempuan
Dari zaman aku kecit-kecit lagi memang ada
Dulu masa sekolah agama bukit pasir ni join gak marhaban
Kiranya ustazah bawak le kami2 murid sekolah ni g marhaban umah sesapa murid yg available nak buat majlis
Siang hari je

Kumpulan marhaban pompuan ni lak buat malam
Biasanya minggu kedua raya
Marhaban lelaki dah setel selepas sembahyang raya aritu
Dah 3 malam 
Malam pertama berjaya 2 buah rumah je
Hahahaha
Najwaa la dah merengek ngantuk
Najlaa masih bertahan ikut nenek
Malam ke-2 aku tak g pun
Maghrib lagi najwaa dah menunjukkab tahap ngantuk teramat
Malam ke-3 berjaya la 4 buah rumah
Kitorang lewat sket makanya rumah pertama terlepas lalalalala
Rumah kedua sampai kelima setel 
Turn umah nenek yg last skali ke-7
Najwaa dah ngantuk lepas umah ke-5 terus aje la anto balik kasi tido
Sempat la snap hahahahaa
Ni antara gambo yg sempat ku snap
Tiap tahun sejak dah tau pasal marhaban najlaa dgn kazen2 aiman n nabila follow nenek
Kihkihkih budak2 ni sonok pasal g marhaban leh collect duit raya sekali
Menu kali ni mee bandung muo
Dah selalu sangat soto kannnn
Tapi masih lagi johor stail
Leceh nk nk hidang telor pecah dalam kuah mcm selalu ada kat mee bandung
Makanya guna telur rebus je huhu
Guna pes mee bandung muo
Sedap
Terbaekkkk
Dah cuba pasti nak order lagi
Tokey pes mee bandung mmg di muo
Dekat dah dengan wetex parade tu
Yang berminat sila la contact
COD boleh, nak pos pun boleh

6 Gtau jek:

norhidana miswan said...

kalu kt bndar lagi2 umah apatmnet jarang ada kak... kt kampung or kt tmn2 msh ada lg kan... seronok

LYAfrina said...

MERIAHNYA ..
siap ada marhaban,,, kat sini xde pom

Nana said...

tingat masa dok kluang
mmg rajin la mil bawa mia g marhaban
ada skali turn diorg dtg umah ktorg
masak simple je mehun goreng

Lelord said...

Tu yg kalau ada kat msia mmg xkan ketinggalan join

Lelord said...

Seronok tau

Lelord said...

Hihihi ikut la tuan umah nak jamu ape. Kat tpt aku ni ada gak kuih raya je. Kang kalau semua org masak mcm2 penuh perut sian lak kalau x habis

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in