Ebene Untuk Lutut

Lutut sakit dah rasa macam tua sangat la pulak
Hahahahaa
Aku tatau le apa masalah dan puncanya
Tapi baru-baru ni time nak bangun dari sujud pehhhh
Dia punya sakit
Allignment lari arr tu kan
Pastu lak lepas mandika Najwaa
Bangun je dia punya rasa adeiiiu
Penutup mangkuk tandas la jd supporter

Kita coba aje la menda alah ni
Aku beli kat Watson
Kalau x jelas korang klik aje kasi beso
Kat sini katanya bukan Ebene Bio-Ray Knee Guard bukan setakat orang yg sakit lutut je leh pakai
Yang tak sakit tapi nak maintain tulang n soft tissue pun boleh gak pakai
Aku ni kategori mana ek
Hahahaha selalu atlit ramai kan pakai
Ok la feeling cam atlit dah ke kan
Tamo arr fefeeling cam orang tua lalalalaa
Ok kena pakai dulu tengok camne berkesan ke tak
Kalau tak berkesan aku campak aje 
Mahal ni

2 Gtau jek:

norhidana miswan said...

amik multivitamin utk yg joint muscle kak... dana pun penah rasa camtu...lps mkn multivitamin dh ok dh

adianiez AIDA said...

aida nak try la.
lutut pun da loose ni ha ha ha...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in