Keranamu Katira Abu Bakar

Hujung minggu kami di Johor Bahru
Khamis, tengahari bertolak dari Melaka
Lagipun dah Angkel Boboi dah berjanji dengan Eisya nak g umah baru dia
Janji ditepati la kononnya
Dalam perjalanan darling dah cakap nak cari Katira
Almaklum banyak kali dah minum tapi tak ori macam kat JB katanya

Sampai umah Enab dalam kul 2 lebih 
Lepak-lepak dulu, Najlaa ngan Eisya wat sesi jejak kasih
Dalam pukul 4.30 petang aku gerak g bazar ramadan Larkin

Nah sebelum tu singgah kat Jalan Dato Muthuthambi berdepan dengan Angsana
Darling beli 2 botol, sebotol RM11
Sebotol beso tu dia minum sensorang je wakakakakaa

Kami balik ke Melaka hari Sabtu
Dan semestinya la tapau air katira
Aku tatau le tang mana sedapnya
Lagipun aku mmg x suka
Darling beli 2 botol, sebotol anto umah MIL
Kepuasan orang2 kat umah mertua
Almaklum la dorang semua kan membesar kat JB
Bila dah pindah ke Melaka tidak le dapat merasa lagi kenikmatannya
Hehehehehe
MIL cakap masih sedap macam dulu

8 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Nad MamaZN said...

mmg kene tapau byk2 tu...kasi ilang rindu ;)

Rohani Hashim said...

menariknyaaa...teringin nak try katira yg ori jb ni. beli area kl ni mcm biasa jer...

uncle gedek said...

sebenarnya uncle tak pernah cuba katira ni... (malu)

Lelord said...

Wow heehhee

Lelord said...

Kannn...arini asben nk bwk abah ada apptmt kat HSA kompom dia singgah g beli lg ni

Lelord said...

Jom la ke JB

Lelord said...

Kihkihkih meh la g JB

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in