Makan-makan Sebelum Berpantang

👌Oohhh lalalalalalalaa
Nafsu makan memang mencanak naik
Almaklum tunggu masa je nak beranak kan
Jadi ape yang anak tekak mintak wajib la ditunaikan ekekekeke
Jakun jap x penah makan Pepahat
Sedappppp ni kami g makan kat muara duyung
Balik Batu Pahat g sesah nan cheese & tandoori kat Nikmat Tandoori Jalan Sultanah
Aritu kat Melaka g gak kat Pak Putra tp x menepati piawaian tekak aku
Ni tandoori Pak Putra ye, nan cheese aku x snap pun pasal rupa paras mmg x menawan mihahahahaa
Hari sabtu baru ni g melepak kat Klebang Coconut Shake lak
Kazen dr Bangi datang ada kije kawin kat Serkam singgah umah makanya bawak le lepak 
Hari Ahad ulang lagi g Coconut Shake
Adik anto mak ke melaka almaklum Isnin pepagi buta dah kena masuk wad
So najlaa dok umah la dulu dgn mak hehehe
Malamnya kami ke Asam Pedas Claypot Kota Laksaman
Tak sempat snap picture hahahaa laporrr
Aku belasah 2 keping roti canai dengan asam pedas tetel
Ehhh tetiba nampak lak BFF dengan famili menjamu selera kat tpt yg sama 
Hohohojo sembang2 jap je pasal hero BFF dah start cranky
Daaaaaa nantikan entri seterusnya

5 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

norhidana miswan said...

sume sedap2.... kire skrg nih dh lega lah ek sbb dh mkn sume yg teringin tuh

Lydia Miza said...

Terasa nk nan cheese gak

NEKCIK said...

asalam Lelord...waa mak buyong tngah selera makan ye..makan untuk berdua lah tu

Alinac Lover said...

semua sedap hehehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in