Korang Dah Tengok The Croods?

Yuhuuuu salam siaran
Merajinkan diri menghapdet blog bersawang ni
Eh korang dah tengok citer The Croods?
Hahhahaa memang best..kelakar..
Sangat sesuai ditonton seisi keluarga
Memang recommended la
Pasti anak-anak terhibur
Walaupun kelakar citer ni penuh dengan mesej
Korang g la tonton
Rabu lepas aku bawak la Najlaa g nonton
Ingat nak tengok yang 3D, tapi lama sangat la nak tunggu
So tengok aje la yang biasa memandangkan kami sampai kul 1.00
Wayang start kul 1.15, nak tgu yang 3D kul 2,15
Najlaa dah x sabo ni
Belikan mineral water dgn popcorn...layannnnnnnnnn

Pas abis je citer najlaa soh belikan CD
Ok la kan maknanya dia suka dan enjoy
Hari khamis malam zasss ke Asam Pedas Claypot
Sebelah tu ada je kedai jual CD aku pun rembat The Croods & Rock Oooo
Asik la berulang tayang The Croods ni
Tak kisah la janji anak hepi kannnn

7 Gtau jek:

Emy Omar said...

Salam singgah kat sini,
Tak tengok lagi movie The Croods ni tapi rata2 review kat blog kat best dan sesuai untuk tontonan anak2

Lydia Miza said...

Salam lela... Wahhh menarik.lama saya x tgk wayang.agak2 kenit saya tu nk diam x menonton

Lelord said...

Emy: tu la mmg ramai kata best hehehee
LM: ok rasanya miza..mmg puashati tgk The Croods

norhidana miswan said...

sejak ada aiyan lum penah gi tgk wayang lg kak, lum berani nk bwk aiyan tgk wayang lg nih.. sekali dia melalak haru eheehhe

eB said...

drg kater best...
mcm nk gi tgk jerk :)

nieda said...

Memang best kan.. Kita pun tgk yg 2d je

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sgt besttttt kan!!
saya pun suke!!

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in