Alhamdulillah Rezeki

Assalamualaikum kembali bersiaran selepas lama menyepi
Pehhh bersawang blog hakak ni
Kemain malas update

Lepas ni nak cuba la merajinkan diri
Tu pun KALAU la hahahaha

Ok meh nak story ni, memandangkan sekarang rajin join contest dan giveaway 
tak kira la Malaysia punya ataupun UAE punya kan
Alaaaa join suka-suka je dan yang penting t&c senang
Seronok tau bila tau menang 
Terbaru ni join contest kat FB bukan susah pun soh bergambo kat booth Masafi Water sempena Masafi 40th Anniversary
Satu penyertaan guna atas nama sendiri
Yang ni lak guna nama pak inchik

Alhamdulillah memang rezeki kami
Dannnnnn
40 cartons mineral water 1.5liter
Sekotak tu ada 12 botol
Masa hadiah pertama sampai kami xde kat umah
Org Masafi call gtau dah de depan pintu
Hhehehhee malam tu bila balik umah....tu dia berderet kotak

Ehh bukan tu je 2 hari lepas hadiah pertama sampai
Taraaaaaaaaaa
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Nah 40 kotak lak untuk diriku
Hahahhaha mandi air mineral la pasni
Ehh taklah rezeki perlu dikongsi
Jiran selantai kami dah agihkan, security dengan maintenance pun dapat
Kawan sekerja pak inchik pun kami bagi
Yang penting kena datang amik la
Mau patah pinggang angkat huhu sekotak je gross weight 19kg

Moga ada lagi rezeki kami sekeluarga dari suka-suka terus jadi habit

8 Gtau jek:

Salina@IbuAqil said...

Assalamualaikum kak lela.. Alhamdulillah murah rezeki akak sekeluarga.. Ina pun tgh nak merajinkan diri berblog blk ni.. Akak meh sggh & follow blog baru ina ek.. Blog lama kena tutup.. Hihihuhu! Rindu akak ngan anak2.. Semoga sihat sentiasa..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

norhidana miswan said...

murah betul rezeki akak... selalu sgt menang mcm2 peraduan...

mmg menang besar lah air mineral 40 kotak sampai kan...

SJNathaniel said...

ello ling,
best nya dpt menang hadiah
lama nyer i tak jln jln blog

Lelord said...

Wsalam tq singgah sini. Akak pun dh lama x BW

Lelord said...

Alhamdulillah hehehe total 80 kotak

Lelord said...

Hehehe bila menang mcm nk lompat bintang

Emy Omar said...

Alhamdulillah, meriaah dengan air mineral tu, total semuanya dapat 80 boxes la kan?Tahniah..kepuasan bila menang contest ni susah nak digambarkan ye tak

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in