Berlibur Di Al Bateen Beach

Salam siaran dari bumi Abu Dhabi
Memandangkan cuaca dah semakin mendung tak bererti hujan
Angin sepoi-sepoi bahasa
Musim sejuk tak berapa sejuk hehehe
Jom la ke pantai

Kononnya nak berBBQ, seb baik sehari sebelum g tanya sekuriti kat sini
Not allowed katanya
Kat Abu Dhabi ni dorang selalu bbq kat park
Tapi aku tak gemar lak kat park
Almaklum la kat park dah tentunya segala boyan, gelongsor, 
jongkang-jongket mesti bebudak berebut
Kang mana nak membako mana nak tengok anak
Kalau kat pantai korang korek la pasir segala mak tak heran 
Hahahahaa
Nasi lemak je uollsssss
Tu paling senang kan
Laki bini kena la masuk gak dalam frame ni miahahahahaa
Nasi lemak sambal sotong kering
Kalau ada daun pisang ni hmmmm harummm
Sesi mengorek pasir bermula
Papa ajak ke gigi air
Pegi la anak-anak 
Janji mak tak masuk dalam air
Bukan takut tapi malas kang nak bilas
Nak tuko baju segala
Biau le anak-anak dengan apak je yang berkubang
Kemain diva lagi onteng-kinteng
Dengan spek itam
Ngehngeh kat sini pun ada jembatan Pulau Pinang....lalalalaa
Kakak dah sejuk, berjemur jap ala-ala meksaleh
Najwaa bila dah main air tanak keluar lak
Adoiiii kemain lama lagi berendam
Bila ajak naik laju je menjawab "tanakkkk"
Lepas puas kena paksa baru la keluar dr berkubang
Tu pun nak berhempas badan guling-guling
Lepas mandi tukar baju main bola pulak kat atas rumput
Tak puas lagi rupanya
Ok dah jom la balik
Cukup-cukup la tu lengkali kita datang berkubang lagi
Bukan jauh pun dari rumah 
Hehehehe
Eh kakak sempat lagi nak bergambo dengan bunga pepel ni kat parking


0 Gtau jek:

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in