Aksesori Bento Lagi

Holaaaaa
Minggu lepas kami ke Al-Ain Zoo
Kihkihkih dah masuk musim panas haa pegi zoo
Adoyaiii panas berdenting 
Najlaa & Najwaa yg cerah ni opkos la kulit kemerahan
Aku yg "putih melepak" ni dah tentu rentung
Nah tepek sekeping je
Gambo dok dalam tram pusing zoo dlm 15 minit
Jangan tanya gambo lain mmg xde jenjalan belek tengok binatang pun
Panasssss hahahaha

Ok berbalik tajuk entri sebelum ke zoo g Al-Ain Mall jap
Makan-makan cuci mata
Singgah Daiso nampak sesuatu yg best beli la
Beli wax paper alah mcm nk bungkus beger tu haa
Nak wat lapik/alas bento container pun bulih
Pastu amik sekali minnie mouse foil
2 item tu je hahahaa
Kalau terer menggunakannya lengkali boleh la pegi lagi 
tp lenguh punggung lama perjalanan



13 Gtau jek:

mummy_ayu said...

wah..comeinya. seronok tgk Najla nya bento..comel2. Ayu buat simple2 jer.

Lelord said...

Alaaa kita xde apa nk buat, kalau berkerja mungkin terkejar gak ayu

Malinda said...

rajin dan sangat kreatif =) makanan kalau dihias cantik2 mesti anak2 berselera nak makan

Lelord said...

Terima kasih, ni salah satu cara nk bg najlaa makan sbb dia mmg memilih sket

Nurzakiah Hanum said...

rajinya

Lelord said...

Hehhehe rajin x rajin la tgk mood gak

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

esok2 time Najwa mesti lagi meriah!

Mama Idlan Irsyad said...

bestnya.. xtaula nti saya rajin ker x nk but bento ni..

Lelord said...

Ekekeke harapnya time Najwaa aku lom gegel2 lg kak utk wat bento

Lelord said...

Insyaallah boleh punya

aji nugraha said...

hmmm lucu sekali.... ini bisa bikin lahap makan untuk si kecil...Obat Sakit Pinggang

Gatoloco Mbelgedes said...

Asyiknya bertamsya dan travelling bersama keluarga, dengan membawa bekal makanan, acara liburan jadi lebih berkesan.

LYAfrina said...

nk cari jugak la

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in