Sampai Ke Gombak Gara-gara Nasi Kerabu

Fuhhhh tengok tajuk entri aje pun dah tau kan pasal apa
Ni sumer kerana nafsu membuak nak makan nasi kerabu
Kat area Bacang-Malim (Melaka) ada satu restoran jual nasi kerabu
Memang best untuk tekak aku
Tapi apekan daya pegi2 je masa hari isnin tu xde plak ape yg aku inginkan
Meh nak tayang rupa parasnya
Ni masa aku g dulu la...


Meleleh air liur hahahahaha
Takde rejeki nak makan lagi

Ok takpe...memandangkan hari selasa plan ke KL kononnya nak ke ikea cari langsir
Hahahaha bertahun dah x ganti langsir
Masuk je tol Simpang Empat darling kata jom Nilai 3
Iyerkan aje la bukan aku yg drive kan
Beli langsir kat Nilai 3 aje siap sejam hihuhu
Sambil nak tunggu langsir siap ronda-ronda nampak lak kedai jual bantal kekabu
Rembat la set tilam baby
Nak bersalin kan tak lama lagi
Sarung nanti jahit sendiri je, beli kain 3 meter cukup dah kata brother yg jual set kekabu ni

Adoiii blom sampai KL keta dah penuh dengan langsir & tilam
Perjalanan diteruskan ke Sogo
Kaki aku mmg dah lama "bengkak" tanpa sebab muahahahaha
Sogo sale katanya la..x kisah la sale ke tak mmg nak beli baju baby
Darling kata amik aje yanggg
Hahaahha i loikeee sangat2
Makanya setel dah bab beli baju3 baby untuk sementara waktu je

Memandangkan hari sebelumnya kan tak dapat nasi kerabu
Darling soh gugel je KL kat ne ada nasi kerabu
Ohhh i lep u la linggg
Demi merealisasikan tekak isteri terchenta
Gugel2 yg paling pemes House Of Nasi Kerabu (HONK) kat area Gombak/Bt Caves
Berpusing gak le nak mencari almaklum darling bukannya abang kawasan kan hahaha
Dan...akhirnya


Hambek ko puas ati aku 👋👍
Order set jumbo, pestaim aku makan bawang putih jeruk ni
Ooooo lalalalalalalaa sedapnya
Pasni dah tak menyebut mengidam nasi kerabu
Sampai senak perut aku makan
Heehhe ada yang telan air liur????
Pe lagi korang g la cuba
Gugel je ada map, nak citer detail aku bukan tau sangat
Sedapp weiiii 👍
Ok bai

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 Gtau jek:

Lydia Miza said...

Kawan sy tiap hari dia mkn situ katanya sedap ... Nak jugak.

Chekgu Azrine said...

Mmg sedap..dkt la dgn area umh..dlm 15mins kot..

Emy Omar said...

Pergh meleleh air liur tgk gambar nasi kerabu jumbo tu ha..psst kat Malim kedai yg mana jual nasi kerabu yg best tu y

NEKCIK said...

laaa tak ajak pong..dekat ngan nekcik tu..setapak jer!!
Itulah untung nya mengandong nii..org layan mcm permaisuri kan!!..lepas ni nnti ngandong lagi yee!!

norhidana miswan said...

perkhhhh sedapnyer nengok ns kerabu yg atas tuh kak... tp ns kerabu kt HONK pun mngiurkn, nnti nk cube lah... aritu dh nampak tp konon2 takmo try lg, dh ada org review kata sedap wajib lah try

Ezad Skytech said...

saya yg duduk area Gombak ni pun tak pernah try lagi House Of Nasi Kerabu ni...heee

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in