Chocodate With Almond

Tak lama je lagi dah nak sampai bulan Ramadhan
Selalunya kurma jadi pilihan untuk berbuka puasa kan
Ramadhan 2013 ni kalau ada yang berminat untuk berbuka 
dengan Chocodate With Almond boleh buat pre-order dengan MamaNajlaa
1kg atau 1/2kg

Boleh PM Lela Lelord ataupun Whatsapp +60193962478 / +971 563147721

p/s: ada lebih kurang seminggu je lagi nak balik Msia ni, kalau berminat sila la order

Update: Open order untuk Chocodate, insyaallah awal puasa kami balik Malaysia

13 Gtau jek:

Sharifah Nadzarah said...

ye lah mcm sedap jek...bape hargenya

norhidana miswan said...

msti sedap tuh, abis lah selalu mkn kurma sektul dua time berbuka, kalu dh ada coklat tuh msti berktul2

Nad MamaZN said...

Harga mahal x kak? Saya nak order fm!

Lelord said...

Sekilo rm70 leh beli 1/2kg kalau nak

Lelord said...

Ekekekke

Lelord said...

Takde la mahal sgt kalau 1/2kg rm35

Lelord said...

Orait FM nanti akak upload gambo2

NEKCIK said...

Salam Lelord. ..Choc kurma ada tak..

Lelord said...

Wsalam ni chocodate ni kurma badam salut coklat

rinduan citarasa said...

terliurrr

ayu nak

Lelord said...

Orait noted

Anonymous said...

Sis skang available x?

Bukhairi Mokhtar said...

maaf skang xde...insyaallah bulan puasa nanti sis bwk blk msia

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in