Permulaan Baik Di Tadika

Salam semua
Pffffhhhh dah malam baru nak update
Hari ni semuanya update pasal 1st day anak-anak ke sekolah
Aii pun tak terkecuali
Last year sempat tumpangkan Najlaa kat Tadika Perpaduan utk 2 bulan je
Untuk tahun 2013 ni aku masukkan ke Tadika Islam Al-Husna
Seawal 6.30 pagi awek ni dah bangun hehhee
Nenek dah masakkan air panas untuk cucu
Nampak berkobar nak ke sekolah...7.30 pagi aku dah panaskan enjin keta
Skolah xde la jauh pun tapi karang kat depan simpang umah ni makan tahun lak nak kuo
Keta banyak ooo pepagi

Sampai tadika cikgu dah menanti 
Najlaa cool aje walaupun masuk je dlm sekolah dah nampak ada yg meraung
Nak meredakan debaran najlaa aku pun cakap la
Balik sekolah nanti mama banje kakak mekdi nak
Hehehehee opkos la kan jawapannya nakkkkkkkkk
 Nampak ni kemain khusyuk lagi dia
Kawan sebelah hehehhee

Balik sekolah kul 12 tengahari..masuk je keta terus cabut tudung
"Mama, kakak terpeluh"
Huhuhu dan kemain rancak la bercakap itu ini
Nak tunjuk lagi ape yg dibuat kat sekolah
Ok la tu kan...semangat!!!
Moga kakak sentiasa bersemangat dan rajin belajar tau

6 Gtau jek:

ME said...

All d best kakak.. Sweet jer

norhidana miswan said...

mmg nanmpak najlaa comei je... beria2 dia cite ek... bersemangat tul

Ena said...

bagusnya kakak najlaa nie.. budak perempuan selalunya semangat nye kuat kan.. dan lebih berdikari.. terbalik pulak ngan anak teruna ena tu hah..

NEKCIK said...

semuga Najlaa akan menjadi anak yang solehah untuk keluarga!! amiin

Anonymous said...

windows mole software pocket pc http://buyoemsoftware.co.uk/product-33535/Digital-Anarchy-Beauty-Box-1-0-for-Adobe-Photoshop xo academic suite software [url=http://buyoemsoftware.co.uk/it/product-35362/3herosoft-DVD-to-PSP-Converter-3-5-MacOSX]born assessed coed software[/url] zugg software
[url=http://buyoemsoftware.co.uk/product-37380/Chily-Registry-Cleaner-7-1]Chily Registry Cleaner 7.1 - Software Store[/url] ge thompson software driver pc support
[url=http://buyoemsoftware.co.uk/product-35031/Soft-Evolution-Pimero-Pro-2011-R2-6-2][img]http://buyoem.co.uk/image/5.gif[/img][/url]

Anonymous said...

gr-dvl520u software http://downloadoemsoftware.co.uk/es/product-36504/MONyog-Ultimate-4-5 xyz plotting software [url=http://downloadoemsoftware.co.uk/product-37308/Ultra-DVD-Creator-2-9]shopping software ecommerce cart[/url] best pc fan controller software
[url=http://downloadoemsoftware.co.uk/it/category-100-108/Herramientas-de-la-Oficina]Herramientas de la Oficina - Software Store[/url] panda software hjemmeside
[url=http://downloadoemsoftware.co.uk/product-17819/ColorEyes-Display-Pro-10-5-Mac][img]http://buyoem.co.uk/image/2.gif[/img][/url]

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in