Haluuuuu
Bertemu kembali
Dapo kembali berasap
Sebelum mandi bakar belacan dulu
Hehehhee karang rambut2 bau belacan kang
Yeahhh menu ringkas arini ayam goreng rempah
sambal belacan bincai
bilis goreng kicap...potong aje cili api, bawang beso tumis jap curah kicap huhuhu
Adehhhh naik bape kilo la ni
Makan siap bertambah
binjai?mana dpt binjai lela?dr kampung hr tu atau ada kat sini??huk3
ReplyDelete@Lydia Miza(Aidyl Azim) mesia mari ritu hari yg dh nk fly tu MIL kasi sebijik
ReplyDeleteSalam Lela..dh lama xmkn sambal binjai.nk jumpa buahnya skrg pon susah:D
ReplyDeletetak pnh tau sambal binjai. sedap ye? masam2 ke?
ReplyDeletealahaaaaaaiiiiiii...sedapnyer lingggg...haaaaaaa la la la la haaaaaiiiii...dapnyerr...mintak siket sambal binjai itew.
ReplyDeleteauyaiii..apasal aku x reti makan binjai..masa dok melaka dulu mmg selalu nampak kat pasar besar...tp nak makan x reti klu sambal bacang tu pandai ler..sesekali nak try gak lah....
ReplyDeletebinjai itu apa yer?yg org buat kerepek tu ekk?sy br tau ada sambal binjai nie.haha..
ReplyDeletesedapnya....sy sukaaa buah binjai nyum3
ReplyDelete@♥♥azatiesayang ♥♥ aah btul kak..ritu MIL yg bg dia beli kat pasar Melaka
ReplyDelete@alyyaniaah masam...lg sedap boh binjai dr boh pelam
ReplyDelete@Shiela Latif abis dah la linggg mende sket laju jek abis
ReplyDelete@Mamamya sedap giler Is...aku lebih suka buah binjai ni dr yg lain. kat johor payah dapat
ReplyDelete@Puan Kutu ekekeeke yg kerepek tu...belinjau
ReplyDelete@Cik Suheela hmmm sedapkan
ReplyDeletebinjai ni buat jeruk simpan lama2 dalam peti makan masa musim panas,, memang terbaik lah...
ReplyDelete@myamyza aah asben pun ada ckp gak kalau wat jeruk tahan lama, huhuhu tp masalahnya ada sebijik je ni. nanti nkpesan ngan MIL kalau ada lg simpan wat jeruk awal thn dpn balik msia leh amik
ReplyDeletewah..sedapnya2..cm kat kedai je nie..hehe
ReplyDelete