Sunday, December 5, 2010

Kepuasan Dan Kenikmatan...Grrrrr

Puassss
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Nikmat tak terhingga
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ni hah
Puas aku mengulit
Berjaya gak
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

1st time aku buat kuih koci ni
Kial2 aku nak membungkusnya ni
Pakai tepung pulut putih jek
Ekekekke darling tya nape kaler x tuko
Hahahha cam ne nak tuko..
Kalau campo ngan pulut itam tu bertuko la kaler
Resepi amik kat blog Kak An

Bekpes pagi ni ngan Kuih KociKu, Pau Kacang ngan air teh
Pau kacang tu beli masa pasar malam ritu...frozen
Sedap tp kalau ade sambal lagi best...aku kureng sket ngan kacang
Tp ritu x pasan lak Kak Na ni ade jual roti sambal ke tak

Kuih koci tu rasanya jadi..ekekeke
Tapi inti kelapa tu kaler pucat
Pasal aku pakai brown sugar
Kalau gula merah menarik la sket kalernya

Tapi aku sangat la puas pasal berjaya buat sendiri
Nikmat gak le makannya...lenkali aku nak buat lagi
Hehehhe mesti pasni lagi puas dan bertambah nikmat

16 comments:

  1. cayalah..
    menikmati minum petang bersama kuih koci...
    mmg mabeles!!
    tak sesia somi import mai duk skali.. :P

    ReplyDelete
  2. @honeyvsbee ekekekee ritu beli x sedap ms paso mlm nun

    ReplyDelete
  3. waaa sedapnyer....uishhh cantik ape lela bungkus..

    ReplyDelete
  4. kuuihh kocii...lama tak rasa kuih koci. Nak skit? hehe

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh.. cayalahhhhhhh lela.. dok pentauan pun leh wat mcm2 kan.. kuih koci lak tu.. adeissss... sedapnyaaa... ena suka gak tu.. tapi memg tak pernah cuba nak buat..

    arini wat donut tak menjadi lorrr.. sedikit keras.. huhuhu... tapi abis gak ena je makan.. huk3x.. sob3x..

    ReplyDelete
  6. @Enabiler dok jauh ni la tekak mcm2 nak mkn. ms kat mesia melambak xde heran pun

    ReplyDelete
  7. mana ko carik daun pisang tu? aku pun suka banget koci... nak try buatlah...

    ReplyDelete
  8. nmpak sedap...nk rasa...huhuhu...

    ReplyDelete