Thursday, November 25, 2010

FRUST...Pesal X Jadik

Aku td ngan penuh semangat

Kununnya nak wat Pau Goreng Inti Kelapa

Alah yg cam roti sambal tu jek..tapi roti sambal pun aku x penah wat...???!!!!

Tapi boh la inti kelapa manis

Saja nak coba

Uli doh lembut dah

Tapi bile goreng keras

Pesal ek???

Carik kat google


10 comments:

  1. kalau keras tu biasanyer tepung n mentega terlebih sukatan...heheh

    ReplyDelete
  2. @Bee @ honeyvsbee hahhahhaa ohh cenggitu ek, xde sukat2 pun main taram jek

    ReplyDelete
  3. bubuh susu tak> gula> garam sikit> dan mentega> dan maripan>

    ReplyDelete
  4. @Citarasa Rinduan gula, garam, margerin ngan yis berserta air jek...x boh lak susu

    ReplyDelete
  5. takpe,,,len kali try ag ea....
    mama najla boleh punya

    ReplyDelete
  6. adeh..tak leh nak komen..last time buat donat pun keras mcm batu hahaha...

    ReplyDelete
  7. ayo tak jadi ekkk...ada yg kurangkah tu kot hheheh

    ReplyDelete
  8. saya pun penah buat dulu, keras. tak tau apa silap. malas dh nk buat. hehe

    ReplyDelete
  9. selalunya pau goreng ni kena buh keledek lam tu.. baru dapat rasa yg lembut.. marjerin kena betul la sukatannya..

    ReplyDelete