Aku td ngan penuh semangat
Kununnya nak wat Pau Goreng Inti Kelapa
Alah yg cam roti sambal tu jek..tapi roti sambal pun aku x penah wat...???!!!!
Tapi boh la inti kelapa manis
Saja nak coba
Uli doh lembut dah
Tapi bile goreng keras
Pesal ek???
Carik kat google
kalau keras tu biasanyer tepung n mentega terlebih sukatan...heheh
ReplyDelete@Bee @ honeyvsbee hahhahhaa ohh cenggitu ek, xde sukat2 pun main taram jek
ReplyDeletebubuh susu tak> gula> garam sikit> dan mentega> dan maripan>
ReplyDelete@Citarasa Rinduan gula, garam, margerin ngan yis berserta air jek...x boh lak susu
ReplyDeletetakpe,,,len kali try ag ea....
ReplyDeletemama najla boleh punya
adeh..tak leh nak komen..last time buat donat pun keras mcm batu hahaha...
ReplyDeleteayo tak jadi ekkk...ada yg kurangkah tu kot hheheh
ReplyDeletesaya pun penah buat dulu, keras. tak tau apa silap. malas dh nk buat. hehe
ReplyDeleteselalunya pau goreng ni kena buh keledek lam tu.. baru dapat rasa yg lembut.. marjerin kena betul la sukatannya..
ReplyDeletetakper, boleh cuba lagi lengkali!
ReplyDeletehehe