Monday, July 18, 2011

Bekpes Spesel

Yuhuuuuuuuuuuu
Selamat pagi Doha, Selamat Petang Malaysia
Alhamdulillah baru jek bekpes

Tadaaaaa menu spesel Paru Berlada
Semalam Ummi Ikhwan bagi paru sket
Makanya gigih la malam tadi merebus
Pagi ni hiris2 dan goreng kemudian sira sambal

Nasi lemak aje.....
Timun ngan kacang?
Hahahhaha xde dalam simpanan

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jom suka suki vote mama & join GA

18 comments:

  1. haduiii bestnya tgk menu ni, sib bek baru pas lunch taw!!! HEHEHE

    ReplyDelete
  2. @Lydia Miza(Aidyl Azim) hahahha 1st time masak paru, selalunya pandai makan je

    ReplyDelete
  3. @cik Jue Aka Ibu Farisyah paru goreng biasa pun lela suka..tp yg nipis2 la

    ReplyDelete
  4. @mummy_ayu nyummmm tp chef ayu masak lg best kan

    ReplyDelete
  5. my fav ni :) tapi tak reti msk :p reti mkn ajer ;)

    ReplyDelete
  6. tergugat la tgk walaupon dh petang.. tp asben x bg nureen mkn paru @ organ2 dlm.. tp b4 ni mmg mkn, sejak 2 menjak ni jerr x ehhee...

    ReplyDelete
  7. kecurla pulak
    mama shifa puasa ni

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan i pun ni 1stb time cuba seb bek sedap :P

    ReplyDelete
  9. @::NureeN:: tu la ada gak org x makan organ dalaman

    ReplyDelete
  10. @zaidah wakakakkaa bajet sedap..tp mmg sedap

    ReplyDelete
  11. kita x makan paru, camner rasanya ek??? kita memang xleh makan yg dalam2 ni, hati, limpa, perut, jantung segala mcam, akan muntah automatik, dari kecik macam tu

    ReplyDelete
  12. aku semalam pun buat nasi lemak gak....:) paru sambal peberet sepanjang zaman tuh...suka sgt2...

    ReplyDelete